top of page
oposeferma

CURSOS OPOS 2023 amb inici el setembre

Actualizado: 10 ago 2022

Després de temps d'inseguretats i certeses cada vegada sabem més coses de les noves oposicions, tot i que fins al desembre de 2022 no tindrem la resolució definitiva.

Des d'ERMA hem valorat els diferents escenaris i hem decidit llençar cursos de preparació de les OPOS EF 2023 per aquest setembre de 2022.

Aquests ens pemetran avançar tota la feina possible fins a la publicació de la resolució i finalment, fer les modificacions pertinents per adaptar-nos als detalls que marqui la resolució.

Així doncs el curs de Temes tindrà lloc el proper més d'Octubre de 2022 i ens permetrà anar estudiant fins al segon trimestre de 2023, que és quan es realitzaran les proves.

A part, engeguem el primer curs de disseny i defensa d'una Unitat Didàctica. Aquest inclourà 5 sessions formatives online per formar-nos a l'hora que anem confeccionant l'UD. El curs finalitzarà a finals de gener. Això ens permet tenir un marge d'uns mesos per només estudiar temes i culminar la preparació del nostre procés.

Oferim també la possibilitat de realitzar un simulacre de defensa de la UD amb un preu de 50€ extres al preu dels cursos. Aquest complementarà les 2 correccions d'una UD ja realitzades i ens permetrà psoar-nos en situació real davant del que probablement sigui el més important, la defensa de la UD.





Escriu-nos ara a oposeferma@gmail.com i comença a preparar ara, la teva oportunitat de vida.








69 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page